Priključen na respirator: Glumac Marko Živić u teškom stanju zbog korone

Glumac Marko Živić je od ponedeljka na respiratoru, prenose srbijanski mediji. Ljekari kliničko-bolničkog centra “Dr Dragiša Mišović” bore se za njegov život koji je ugrožen usljed posljedica koronavirusa.

Živić je već tri sedmice u bolnici na liječenju, prije sedam dana je kiseonik primao preko maske, međutim, doktori su ipak sada morali da ga intubiraju.

 

– Marku je saturacija počela da pada i svi parametri su mu bili veoma loši, posebno krvna slika.

Ima obostranu upalu pluća, a dodatnu komplikaciju mu je napravila bakterija digestivnog trakta. S obzirom na to da je on prije nekoliko godina operisao rak jednjaka i želuca, bakterija je pogoršala njegovo kompletno zdravstveno stanje.

Nadamo se da će uspjeti da pobijedi koronu, ali doktori su nam otvoreno rekli da je u veoma lošem stanju. Mi se svi uzdamo u to da je Marko veliki borac i da mnogo voli život – izjavio je za srbijanske medije jedan od Markovih prijatelja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79