Prilikom pretresa kuće i vozila u Modriči: Policija pronašla naoružanje i municiju

Policija je u Modriči prilikom pretresa kuće i vozila koje koristi lice čiji su inicijali N.M. oduzela vojnu pušku, pištolj, lovačku pušku, kao i veću količinu municije i okvira za navedeno oružje.

Pretres je izvršen juče na osnovu naredbe Osnovnog suda Modriča, a o navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno djelo ima obilježje krivičnog djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Policija je juče u Petrovu uhapsila vozača iz ove opštine čiji su inicijali D.J. kod koga je utvrđeno 2,23 promila alkohola u organizmu, a u Derventi vozača iz ovog grada čiji su incijali F.Z. koji je odbio da se podvrgne alko-testiranju.

U Doboju je juče policija kontrolisala tri teretna vozila koja su vršila prevoz drvnih sortimenata i tom prilikom je oduzela ukupno 34,6 metara kubnih bez uredne dokumentacije i bez šumarskog žiga.

O svemu je obaviješteno Šumsko gazdinstvo Doboj.

Policijskoj stanici Doboj dva juče je prijavljeno da je iz nezaključanog teretnog vozila u vlasništvu lica čiji su inicijali R.M. iz ovog grada ukraden alat i drugi predmeti.

Policijskoj stanici Doboj jedan juče je prijavljeno da je sa prizmelja kuće koja je u izgradnji vlasništvo lica čiji su inicijali P.J. ukradena stolarija. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela krađa.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79