Pripremite se, ViK najavio nove radove: Veliki dio Sarajeva sutra neće imati vode

Za sutra (11. 8. 2021. godine) KJKP Vodovod i kanalizacija Sarajevo planiralo je radove na uvezivanju distributivnog cjevovoda profila DN 400 mm u sklopu projekta EBRD-a. Zbog toga će doći do prekida u vodosnabdijevanju u određenim naseljima.

Radovi će se izvoditi na lokalitetu ulice Bulevar Meše Selimovića ugao Alije Kučukalića te će doći do prekida u vodosnabdijevanju od 21:00 sati sljedećih naselja s pripadajućim ulicama:
Otoka, Čengić Vila I i II, Halilovići, Džemala Bijedića, Dr. Fetaha Bečirbegovića, dio ulice Safeta Zajke i dio ulice Adema Buće.

“Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo u jutarnjim satima po okončanju radova. Za sve informacije možete se obratiti našem Dispečerskom centru na brojeve telefona 033 210 707 i 033 220 435. Molimo potrošače za razumjevanje”, saopćeno je iz ViK-a.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79