Prisjeo im svečani ručak: Političari, direktor, nastavnica… pali u more

Naselja Sevid i Vinišće u općini Marina, na pola puta između Splita i Šibenika, napokon su dobila pitku vodu napajanjem iz rijeke Krke.

Red je bio da se nakon svečanog otvaranja delegacije i počaste, pa je po dobrom starom običaju organiziran svečani ručak. Točno u podne, načelnik časti.

A onda su odjednom ljudi u odijelima popadali u more, piše tportal.hr.

Što je još tragičnije, nesreća za svakog poštenog ljubitelja službenog čašćenja dogodila se čak i prije nego što je hrana uopće stigla za stol. Platforma nad samim morem, u restoranu usred idilične Marine, popustila je pod pritiskom i tlo pod nogama izgubilo je pola prisutnih – među kojima i splitsko-dalmatinski dožupan Ante Šošić, tehnički direktor splitskog ‘Vodovoda’, predstavnik ‘Vodovoda’ iz Šibenika, pročelnica u općini, nastavnica u školi…

Nije ispalo previše opasno jer je more ublažilo pad, ali da se ekipa s druge strane stola valjala od smijeha – bogme, jest. Nije da je ni slučajnim prolaznicima bilo mrsko.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79