Priveden poznati bh. pedofil: “Osuđen na 16 godina robije. Bježao od 2000. godine”

 

Senad Mustedanagić, drugi najveći seksualni predator u Bosni i Hercegovini uhapšen je danas u Velikoj Kladuši, 03. novembar 2023. godine.

Podsjećamo, Senad Mustedanagić otkriven je 2010. godine kada je 14-godišnji učenik ispričao kako ga je zlostavljao trener košarke. Nakon jednomjeaečnog pritvora pušten je na slobodu što je iskoristio i pobjegao je u Zagreb gdje je zbog silovanja dječaka također osuđen na 16 godina zatvora.U međuvremenu, dok je boravio u Zagrebu, Kantonalni sud u Bihaću ga je osudio na 12 godina zatvora.

Danas, drugi najveći seksualni predator u Bosni i Hercegovini, Senad Mustedanagić uhapšen je u Velikoj Kladuši gdje je silovao, a zatim ucjenjivao.

“Pravo je čudo što ga dječaka nije ohladio“, govori nam izvor portala GPMaljevac.COM.

Senad Mustedanagić rođen je 19. decembra 1971. godine u Cazinu. Stalno prebivalište mu je na adresi u Tržcu, Grad Cazin ali je posao pronašao u velikokladuškoj firmi gdje je bio zaposlen određeno vrijeme.

Naravno, ovdje želimo ograditi firmu koja, vjerujemo, nije imala uvid u kriminalni dosje svog zaposlenika jer sistem u BiH ne otkriva kriminalna djela firmama diljem BiH.

Ovo je Senad Mustedanagić:

Nadalje, kako nam u međuvremenu za vrijeme pisanje ovog teksta u porukama govore naši čitatelji, Senad je svakodnevno obilazio velikokladuška dječija igrališta – posebno je obilazio dječije igralište u Bingo Velika Kladuša gdje su ga nekoliko roditelja zapazili.

Pedofil i silovatelj trenutno se nalazi u PU Velika Kladuša gdje inspektori MUP-a USK i Tužilaštvo USK vrše standardne radnje koje su neophodne za daljno postupanje.

Prema informacijama s kojim raspolaže portal GPMaljevac.COM, Senad Mustedanagić biti će sprovedena u istražni zatvor KPZ Luke gdje će mu, prema informacijama, biti određen jednomjesečni pritvor.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79