Privedene četiri osobe: Pala grupa lopova koja je ukrala devet golfova tokom maja

Identifikovana lica za koje postoji osnov sumnje da su u prethodnih mjesec dana otuđila devet putničkih automobila marke „VW Golf 2“

Policijski službenici Policijske uprave Doboj, 20. i 21. maja lišili su slobode osobe E.A.-S. (2000), K.K. (1990), N.B. (2000) i D.K. (2000), svi sa podučja opštine Tešanj, FBiH, zbog osnova sumnje da su u toku mjeseca maja tekuće godine, na području grada Doboja i na području opštine Derventa otuđila po dva putnička automobila marke „VW Golf 2“.
Tokom kriminalističke obrade policijski službenici su došli do saznanja da se navedena lica mogu dovesti u vezu i sa otuđenjem još pet vozila marke „VW Golf 2“ na području FBiH.
Na osnovu naredba nadležnih sudova, na više lokacija na području grada Doboja i na području opštine Tešanj izvršeni su pretresi putničkih automobila i stanova koje koriste navedena lica.
O svim prikupljenim saznanjima je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj pod čijim nadzorom se preduzimaju dalje mjere i radnje prenosi RadioSarajevo.

Uhvaćen kradljivac Golfa, vozilo vraćeno vlasniku

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments