Privedeni migranti koji su nožem izboli Sarajliju

 

Pripadnici Policijske uprave Novi Grad Sarajevo uhapsili su K. M. (28) iz Maroka i Y. A. (32) iz Libije zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo teška tjelesna povreda izvršeno prethodnog dana na štetu O. J. iz Sarajeva, saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Uhapšeni su predati u prostorije za zadržavanje lica lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Nad njima se nastavlja kriminalistička obrada.

Podsjećamo, u petak oko 18:37 sati, policija je obaviještena da u ulici Bulevar Meše Selimovića, leži povrijeđeni muškarac.

Patrola je zatekla ekipu ZZHMP Kantona Sarajevo, koja je ukazivala ljekarsku pomoć povrijeđenom J. O. (51), rođen u Tuzli, a koji je tjelesne povrede, zadobio najvjerovatnije nožem. Povrijeđeni je prevezen u KUM UKC Sarajevo, gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede i zadržan na daljem liječenju piše Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79