Privedeni Slaviša Jurošević, osumnjičeni za pokušaj likvidacije Slobodana Vasiljevića

MUP RS je lišilo slobode sedam lica zbog dovođenja u vezu sa ovim djelom i njima je određen pritvor, dok je Jurošević uspio da pobjegne

Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske obaviješteno je da je Slaviša Jurošević /46/ iz Vlasenice lišen slobode po potjernici pri pokušaju prelaska grčke granice, rekla je Srni načelnik Odjeljenje za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović.

Miljanović je rekla da je potjernica raspisana na zahtjev MUP-a Republike Srpske zbog Juroševićevog dovođenja u vezu sa pokušajem likvidacije Slobodana Vasiljevića 2. juna u Šekovićima.

MUP RS priveo je sedam lica zbog dovođenja u vezu sa ovim djelom i njima je određen pritvor, dok je Jurošević uspio da pobjegne i za njim je, na zahtjev MUP-a, bila raspisana potjernica.

Jurošević je lišen slobode 4. jula pri pokušaju prelaska grčke granice. U toku je procedura ekstradicije, nakon čega bi trebalo da bude predat u nadležnost MUP-a RS-a prenosi Fokus.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments