Privedeno 130 učesnika tučnjave u Beogradu, Vulin im poručio da su ološ i sramota

Više osoba je lakše povrijeđeno, a 130 je privedeno u tučnjavi koju su izazvali navijači Crvene zvezde kod “Beton hale” u Beogradu, tokom proslave titule prvaka države.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da osobe umiješane u tučnjavu zaslužuju najoštrije kazne.”Oko 130 osoba, mahom navijača Crvene zvezde, uhapšeno je poslije tuče kod beogradske Beton hale”, rekao je Vulin za RTS.

Vulin je poručio da se tako nešto više neće tolerisati, niti će se ikada više desiti.

“Ovaj ološ koji je obrukao i naš grad i Crvenu zvezdu i proslavu ne zaslužuje ništa osim da bude najoštrije kažnjen”, istakao je Vulin.

Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs

Navijači Crvene zvezde izazvali su incident tokom proslave titule prvaka države. Pristalice ovog kluba okupile su se na obalama Save da bi proslavile 32. trofej šampiona države.

Tučnjava je izbila sinoć između 21:00 i 22:00 sati, a do nje je došlo kada su navijači Crvene zvezde nasrnuli na ljude iz lokala.

Prema pisanju portala “Mondo”, napadnuti su policajci u civilu, jer su neki od navijača Zvezde pomislili da je riječ o navijačima Partizana, ali kada su otkrili da su policijski službenici navijači su počeli još više da ih tuku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79