Privođenje na Ilidži: Muškarcu iz Istočnog Sarajeva oduzeta automatska puška

Policajci MUP-a Kantona Sarajevo jučer su, oko sat i po nakon ponoći, priveli 37-godišnjeg O. K. iz Istočnog Sarajeva, nakon što su kod njega pronašli automatsku pušku i kokain.

Kako je saopćeno iz MUP-a KS, on je lišen slobode u ulici Lužansko polje na Ilidži. Prilikom pretresa policajci su kod O. K. pronašli i oduzeli automatsku pušku sa okvirom i 30 metaka kalibra 7,62 milimetra, te četiri paketića kokaina.

O tome je obaviješten i tužilac sarajevskog Kantonalnog tužilaštva, dok je O. K. predat u prostorije Jedinice za osiguranje objekata za i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a KS.

On se sumnjiči za krivična djela nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija, te posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga, a policija nad njim nastavlja kriminalističu obradu prenosi Faktor.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments