Privrednik iz Visokog donirao betonske blokova za građane: “Već krenuli za Jablanicu”

Privrednik iz Visokog donirao betonske blokova za građane: “Već krenuli za Jablanicu”


U Bosni i Hercegovini dogodile su se stravične poplave koje su ostavile za sobom razorne posledice. Do sada je potvrđeno da je izgubljeno više od 20 osoba, dok se za velikim brojem ljudi i dalje traga.

Snažne kiše i bujice izazvale su velike štete na infrastrukturi, a mnogi građani su ostali bez svojih domova piše Crna-Hronika.

U ovim teškim trenucima, građani i privrednici širom zemlje pokazali su veliku solidarnost i odazvali se humanitarnim akcijama. Među njima se ističe Visočak iz kompanije Vi-Beton, koji je donirao betonske blokove za obnovu pogođenih područja.

Njegova kompanija organizovala je transport sa više kamiona koji su krenuli iz Visokog ka Jablanici, kako bi pomogli u sanaciji štete i pružili podršku onima kojima je najpotrebnija.

Ova tragedija još jednom ističe snagu zajedništva i solidarnosti među građanima BiH, koji se udružuju kako bi prevazišli ove teške trenutke i pomogli jedni drugima. Pozivamo sve koji mogu da se priključe humanitarnim akcijama i pomognu onima koji su najviše pogođeni ovom prirodnom katastrofom.

 

POGLEDAJ GALERIJU


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija