Privremena obustava saobraćaja zbog evropskog meča FK Velež kod stadiona Grbavica

MUP Kantona Sarajevo je najavio privremenu obustavu saobraćaja zbog utakmice između FK Velež i FK Inter Club D'escaldes.

Utakmica će se održati na stadionu Grbavica.

Prema rješenju MUP-a KS, promjena režima saobraćaja bit će uvedena na Bulevaru Ivice Osima, od raskrsnice sa ulicama Put Mladih Muslimana-Azize Šaćirbegović do raskrsnice sa ulicom Hamdije Čemerlića, te na Topal Osman-paši, od raskrsnice sa ulicom Kemala Kapetanovića do raskrsnice s Bulevarom Ivice Osima u općini Novo Sarajevo, danas, 10. jula.

“Privremenu obustavu saobraćaja provodit će policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo od 16:00 sati do ponoći”, saopštili su iz MUP-a KS.

GRAS je također najavio izmjene u javnom prijevozu, posebno za trolejbuske linije koje prolaze ispred stadiona Grbavica.

“Trolejbusi će saobraćati samo na relaciji Otoka-Dobrinja, dok će ostale linije biti u prekidu tokom obustave”, naveli su iz GRAS-a.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79