Pročitajte kako je čovjek opisao svog voljenog Opela kojeg prodaje

Na oglasniku možemo vidjeti razne oglase za automobile koji će zaokupiti našu pažnju, bilo zbog samog vozila, njegove cijene, ponude ili nečeg trećeg.

U moru automobila koji se oglašavaju kao novi, očuvani ili garažirani postoje i oni oglasi koji će nas do suza nasmijati. Na takav smo naišli listajući oglasnik i tražeći stare Opel Kadette. Naime, ponosni vlasnik ovog primjerka iz 1989. godine na osebujan je način opisao svog “ljubimca”.

‘Prodajem ovo gov*o od auta BMW, čuvao sam ga više od žene’

Kako navodi, obzirom na original naplatke i novije Sava gume praktički ga poklanja, a ispod vam prenosimo cijeli oglas. Vlasniku se svakako treba priznati da zna što je dobar marketing pa tko voli nek’ izvoli.

“Prodajem teškog srca legendarni model, Opel Kadett e karavan s 3 vrata. Auto je izuzetno rijedak te plijeni pažnju na svim događanjima.

Auto je 1989 godine. Vlasnik sam 23 godine. Na autu je Lastovčić sustav ispuha koji se svojom kvalitetom zvuka može uspoređivati sa novim Audijem R8. Auto ima original Opel GT felge 13 sa svim čepovima koje same po sebi vrijede 1000 kn, a kad još nadodam da su gore Sava S3 gume, koje su jedne od najkvalitetnijih na svijetu ispada da auto poklanjam.

Auto je garažiran i uredno servisiran. Zimi je vožen rijetko jer nije bilo potrebe. Auto također ima zamagljena zadnja stakla koja mu pospješuju atraktivnost, a istovremeno služe da se ne vidi kako vodite ljubav sa svojom susjedom u zadnjem dijelu auta (kada sklopite sjedala imate 2 m slobodnog prostora. Auto je registriran do sredine 5 mjeseca. Limarijski je za svoje godine uredan ako uzmemo u obzir da se radi o Opelu.

Ako kupite auto, na poklon vam dajem krovne nosače koji su idealni za prijevoz tereta koji ne stane u gepek (prskalice, inox bačve iznad 380l i slično).

Ne budite skeptični i ne propustite idealnu priliku. Bliže se kraj školske godine, MATURANTI, ne razmišljajte previše, budite IN. Odvezite svoju ekipu u pravom vozilu na tulum. A ako ste muškarac u ozbiljnijim godina, poslužit će vam odlično da se maknete od žene i otiđete u lov ili ribolov.

Auto se prodaje isključivo jer je višak te je idealan za neki projekt oldtimera”, stoji u ovom, u najmanju ruku zanimljivom, oglasu.

 

☝️ Vlasnik teškog srca prodaje legendarni model sa zvukom koji uspoređuje s novim Audijem R8. ☝️ Kaže da su na njemu i…

Gepostet von Index Oglasi am Dienstag, 14. April 2020

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79