Procurila video snimka: Divljali sa 180 i 213 km/h

Procurila video snimka: Divljali sa 180 i 213 km/h


Objavljene su snimke mladića koji su neodgovorno divljali po cestama u Krapini debelo prekoračivši ograničenja brzine. Svojim ludostima hvalili su se na Instagramu

Dvojicu mladića koji su jurili po Krapini policija je ulovila zahvaljujući snimkama koje su sami objavili na Instagramu, a na kojima se vidi da su debelo prekoračili ograničenja brzine. Snimke je objavio portal Nizagorjemalo.hr.

 

Prvi je mladić (20) jurio 18. 4 u okolici Krapine prosječnom brzinom 186 kilometara na sat na mjestu gdje je dopušteno 60 km/h, a drugi je, dvije godine stariji mladić, 2. 5 oko 23:45 sati u Krapini vozio čak 213 kilometara na sat na mjestu gdje je ograničenje brzine od 50 kilometara na sat.

Iako su snimke obojica naknadno obrisali, već je bilo kasno i policija im je ušla u trag. Prvom je mladiću izdan prekršajni nalog od 5300 kuna (1400KM) uz zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima ‘B’ kategorije u razdoblju mjesec dana, a protiv drugog je podignut optužni prijedlog s novčanom kaznom od 10.300 kuna (2.600KM) i predloženom mjerom zabrane vožnje na tri mjeseca prenosi 24Sata.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija