Procurio još jedan video iz Binga: Građani uljem gađali zaštitare!

Obezbjeđenje tuče migranta u jednom od objekata Binga u Sarajevu jer je ukrao čokoladu. Iziritirane mušterije ih gađaju flašama ulja. Bože, pa zar nema drugog načina da ga kazne?!

VIDEO: Zaštitari pretukli migranta zbog ukradene čokoladice u TC Bingo

"Zaštitari tukli migranta zbog ukradene čokoladice. Tukli ga u prostoru bez videonadzora. Policiju zvali mi koji smo se našli tu. A sramota i za sarajliju" 👇http://bit.ly/2EGepw4

Gepostet von Crna-Hronika.info am Sonntag, 22. Dezember 2019

“Sramota za Bingo Merkur-Otoka! Zaštitari tukli migranta zbog ukradene čokoladice. Tukli ga u prostoru bez videonadzora. Policiju zvali mi koji smo se našli tu. Nešto kasnije stigla je i hitna. Ne opravdavam krađu, ali postoje procedure, postoji i nešto što se zove empatija. Znate, to što nosite oružje oko pasa ne znači da trebate zaboraviti na ljudskost. Jadni li su oni koji samo silu poznaju”

 

Procurio još jedan video iz Binga: Građani uljem gađali zaštitare!

Gepostet von Crna-Hronika.info am Sonntag, 22. Dezember 2019

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79