Procurio komičan snimak iz Srbije: Radnike tjerali da vježbaju aplaudiranje Vučiću

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar zdravstva te zemlje Zlatibor Lončar danas su obišli završne radove na rekonstrukciji Klinčkog centra Srbije.

A, na društvenim mrežama pojavio se video-snimak koji je navodno nastao prije posjete Vučića i Lončara na kojem navodno radnici uvježbavaju pozdrav zvanicama, piše Nova.rs.

Na snimku se vidi stariji muškarac koji se obraća okupljenim radnicima koji su, kako se pretpostavlja, učestvovali u izgradnji Kliničko centra Srbije.

„To je jedan od pet najvećih klinička centra u svijetu, ne u Srbiji ili Balkanu ili nekoj tamo Evropi, već u svijetu“, viče muškarac sa snimka okupljenim radnicima i dodaje:

„Šta da vam kažem o srpskom zdravstvu? Spasio ga je Zlatibor Lončar“.

„Mi ćemo njih ovako da pozdravimo kad budu ovdje, ja ću početi da aplaudiram, pa i vi aplaudirajte“, objašnjavao je instrukcije muškarac radnicima koji su počeli da aplaudiraju, a nakon toga je pozvao sve da nazdrave uz:

„Živela!“

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79