Procurio snimak na kojem policajac brutalno tuče mladića: “Podivljali su kada je upitao broj značke”

Kod Zadra je u noći sa subote na nedjelju došlo do brutalnog napada policajca na mladića.

Kako javljaju Antena Zadar i Zadar News, zadarska policija jutros je izvijestila o incidentu koji se u noći sa subote na nedjelju dogodio u Korlatu tokom proslave blagdana Velike Gospe, a nakon kojeg su tri mladića u dobi od 33, 24 i 23 godine osumnjičena za prisilu prema službenoj osobi i prijetnju.

“U subotu, u 2:15 sati prilikom intervencije policijskih službenika povodom narušavanja javnog reda i mira, a za vrijeme postupanja prema 33-godišnjaku koji se opirao i potom vrijeđao policijske službenike, prišli su im 24-godišnjak i 23-godišnjak te odgurivali i tukli rukama policajce nakon čega su se udaljili, dok je 33-godišnjak uz uporabu prisile priveden u prostorije policije”, stoji u policijskom saopštenju.

Sestra privedenog tvrdi da su i policajci bili pijani

Jedna svjedokinja incidenta tvrdi da je privedeni mladić bio pijan, ali kaže da su pijani bili i policajci koji su, prema njezinim riječima, smjenu proveli za šankom na kojem je radila, prenosi Index.

Kaže da su policajci bili u vidno alkoholiziranom stanju, što nije teško zaključiti sa snimke koju je snimio njezin brat, koji je također priveden, ali dan kasnije.

Svjedokinja ne opovrgava da je njezin prijatelj, 33-godišnjak, također bio pijan, ali smatra da je onakvo postupanje dvojice policajaca, koji su alkohol navodno konzumirali od 21 do 2 sata ujutro, bilo nepotrebno.

“Podivljali su kad je pitao zbroj značke i počeli ga tući”

“Nakon što je fešta završila i muzika se ugasila, nekoliko nas sjelo je na obližnji zidić. Nikog nismo uznemiravali ni galamili. Došli su policajci i od prijatelja (33-godišnjaka iz izvješća) tražili osobnu iskaznicu. Istina je da je moj prijatelj bio pijan, no kada su prolazili čuli su da on priča ekavicom i mislim da je sve eskaliralo upravo zbog toga. Nakon što im je odbio dati osobnu počeli su vikati, a nakon što ih je on pitao broj značke podivljali su i počeli ga tući, kao što se vidi na snimci. Kada su shvatili da su snimljeni, jedan od policajaca je počeo vikati da će izvaditi pištolj”, rekla je za Antenu Zadar.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79