Procurio zapisnik sa saslušanja: Baldo priznao da je bio prijatelj sa likvidiranim Kovačevićem i da poznaje Đukanovića, ali…

Emilio Baldo, osumnjičen za likvidaciju Slaviše Krunića, Žarka Pavlovića i ranjavanje Gorana Ilića, negirao je, tokom saslušanja u Republičkom javnom tužilaštvu, da ima ikakve veze sa cijelim ovim monstruoznim slučajem.

Baldo je izjavio da je na dan masakra bio sa Željkom Kovačevićem i Benedijem Đukanovićem u kafeu “Pink” u periodu od 20-21 čas, nakon čega su se, prema njegovim riječima, razišli.

On tvrdi da ima alibi.

Još je rekao da je sa Kovačevićem, koji je likvidiran prilikom napada na Krunića i pratnju, bio prijatelj, a da Đukanovića površno poznaje.

MUP RS 24.04. je saopštio da je podnio izvještaj protiv Balda, Kovačevića i Đukanovića za likvidaciju Krunića i Pavlovića i teško ranjavanje Ilića.

U narednim fotografijama donosimo zapisnik sa saslušanja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79