Prof. Sebija Izetbegović prvi put se oglasila nakon vjenčanja kćerke jedinice

Direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu prof. dr. Sebija Izetbegović na svom Facebook profilu objavila je dvije fotografije sa vjenčanja i svadbe svoje kćerke jedinice Jasmine i njenog izabranika Ćamila Humačkića.

Supruga lidera SDA, Bakira Izetbegovića, od svadbe koja je održana prošlog petka u Sarajevu nije se javno oglašavala, a ovaj put samo je uz emotikon srca objavila dvije fotografije.

Potom su uslijedili brojni komentari na njenu objavu, mnogi su joj čestitali uz najljepše želje, no Izetbegović nije odgovarala na njih.

U Sarajevu je prošlog petka održano vjenčanje godine. Jasmina Izetbegović, kćerka Bakira i Sebije Izetbegović, i njen izabranik Ćamil Humačkić prvo su obavili šerijatsko vjenčanje u Gazi Husrev-begovoj džamiji u Sarajevu, da bi zatim uslijedilo vjenčanje u općini i zabava od skoro milion maraka.

Podsjetimo, turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan sa suprugom Eminom bio je jedan od kumova na vjerskoj ceremoniji. Bakir i Sebija Izetbegović su ga dočekali na ulazu u džamiju.

Jasmina Izetbegović se nedavno nakon vjenčanja oglasila na Instragramu. Napisala je kako je dobila veliki broj poruka te da nije očekivala “ovoliko pažnje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79