Profesor ošamario učenicu i njenu drugaricu nasred časa, dječaci krenuli na profesora kako bi odbranili drugarice i udarili profesora

Profesor fizike u Sedmoj beogradskoj gimnaziji ošamario je danas nasred časa učenicu koja pohađa drugi razred ove škole, nakon što je tražila višu ocjenu.

– Na času fizike druge godine došlo je do incidenta. Direktor i ja čuli smo vrisak i odmah otišli u učionicu – kaže pedagog škole Dragica Kitanović za Telegraf.

Ona objašnjava kako je do incidenta došlo:

– Dijete je odgovaralo i bila je nezadovoljna ocjenom, odnosno reagovala da nije u redu njegov način ocjenjivanja. On ju je tada ošamario. Druga djevojčica krenula je prema njoj da je odbrani i onda je i nju udario. Zatim su dječaci krenuli na profesora kako bi odbranili drugarice i udarili profesora – prepričava Kitanović.

Obavješteni su roditelji, a profesor je odveden u pratnji policije, koja je bila na licu mjesta, a u gimnaziju u Mirijevu došla je i Hitna pomoć da bi pregledala udarenu djevojčicu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79