Profesorica ubijena u autu u Pančevu, škola izbrisala njene fotografije s internet-stranice

Tragično nastradala Marija S. (31), koja je zajedno sa Milanom Ž. (41) pronađena bez znakova života u automobilu u Pančevu, bila je profesorica njemačkog jezika u osnovnoj školi u Kovinu, a ranije je kratko radila kao nastavnica i u Kačarevu, piše Telegraf.

Kada smo pozvali OŠ “Đura Jakšić” u Kovinu, na čijem spisku zaposlenih se nalazi i njeno ime, oni nisu željeli da daju nikakav komentar o svojoj tragično stradaloj koleginici, pa ni da preciziraju kada će biti komemoracija.- Mi nemamo šta da kažemo za medije. U vezi sa komemoracijom, pozovite sutra – kazala je kratko ženska osoba koja se javila na telefon pošto je pokušala, ali nije uspjela da pronađe direktora u školskoj zgradi.Inače, neke objave sa sajta škole u kojim su bile i Marijine fotografije, a koje je ona tokom prethodnih mjeseci delila na svom Facebook profilu, gdje pokazuje kako je ponosna na svoje učenike – naprasno su obrisane sa sajta ove osnovne škole, u kojoj je radila do tragičnog događaja.

Direktorica OŠ “Žarko Zrenjanin” u Kačarevu, gde je Marija kraće vrijeme radila prije više godina, takođe nije bila u školi. Zamoljeni smo da s njom kontaktiramo sutra, ali, kako smo saznali od kolega, Marija je bila izuzetno fina profesorica i oni svi su skrhani su od bola….

Marija je u svojoj karijeri radila kao asistent profesora u jednoj gimnaziji, bila je profesorica u OŠ “Žarko Zrenjanin” u Kačarevu, a bila je zaposlena u još nekoliko kompanija. Radila je i u školi stranih jezika, ali i u tehničkoj podršci jedne strane kompanije.

Ona je rodom iz Kačareva i bila je majka dvoje djece. Jedna kćerka je tinejdžerka, jer ju je rodila u ranoj mladosti, a drugo dijete staro je oko godinu.

Karijeru je posvetila njemačkom jeziku, a kako kažu komšije, jedno vrijeme boravila je i u Njemačkoj na usavršavanju jezika.

Njena porodica je dobrostojeća, cijenjena i poštovana.

Šta se desilo u Golfu?

Tijela Marije i Milana, za koje se vjeruje da su bili u vezi, pronađena su jučer u njenom Golfu u centru Pančeva. Kako se sumnja, Milan Ž. i Marija S. bili su u emotivnoj vezi. On je došao do zgrade u kojoj je živjela Marija kako bi se sastao sa njom. Milan se dovezao svojim kolima koje je ostavio na parkingu, zatim je ušao u Golf koji je pripadao Mariji. Sumnja se da su se posvađali i da je Milan najprij ubio nju, a zatim sebe.

Na njihovim tijelima pronađene su prostrelne rane u predijelu glave nanesene vatrenim oružjem.

U Golfu se nalazio i pištolj, kalibra 7,65 milimetara, kojim je, najvjerovatnije i izvršen zločin.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, sumnja se da je riječ o ubistvu i samoubistvu. Automobil i pištolj su poslati na vještačenje, a tijela na obdukciju koja treba da utvrdi tačan uzrok smrti, navode mediji.

Nezvanično, Marija je poznata u Pančevu, jer njen otac ima firmu koja se bavi automobilima, dok je Milan Ž. svojevremeno radio kao vozač. Vozio je autobuse na relaciji Srbija – inozemstvo, a svojevremeno je radio i u Nemačkoj.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79