Prognoza otkriva kakvo vrijeme u BiH donosi početak nove radne sedmice

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti pretežno sunčano uz malu do umjerenu dnevnu oblačnost, a magla se očekuje u nižim predjelima, kotlinama i riječnim dolinama.

Na planinama i višim predjelima biće vedro uz slab mraz. Uveče i tokom noći opet uslovi za maglu i sumaglicu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće vjetar slab, promenljiv. Minimalna jutarnja temperatura vazduha biće od jedan do šest, na jugu do osam, u višim predjelima od minus četiri stepena, a najviša dnevna od osam do 14, na jugu oko 20 stepeni Celzijusovih.

Narednih dana vrijeme će ostati nepromjenjeno, te se očekuju pretežno sunčano vrijeme uz malu dnevnu oblačnost, a u nižim predjelima gdje se bude zadržala magla uglavnom svježije.

Minimalne jutarnje temperature biće od jedan do šest, na jugu do devet, u višim predjelima od minus tri stepena, dok će najviša dnevna iznositi od osam do 14, na jugu oko 19 stepeni Celzijusovih. U Srpskoj i FBiH danas je pretežno sunčano vrijeme, a po kotlinama i uz riječne tokove jutros je bilo magle, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura izmjerena u 13 časova

Rudo pet, Gradačac i Bijeljina šest, Prijedor, Srbac, Višegrad, Foča i Novi Grad sedam, Bjelašnica i Sanski Most osam, Bugojno 10, Banjaluka, Sarajevo, Doboj, Bihać, Mrakovica, Zenica i Čemerno 12, Srebrenica i Tuzla 13, Šipovo 14, Sokolac, Mrkonjić Grad i Han Pijesak 15, Neum, Bileća, Livno, Gacko i Kalinovik 16, Mostar 19, Trebinje i Grude 20 stepeni Celzijusovih.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79