Prometna nesreća u Širokom: Vozačica na rubu provalije

”Auto smo morali pričvrstiti vitlom kako ne bi došlo do klizanja u provaliju, nakon čega smo prerazali vrata i izvukli vozačicu”, potvrdio je za Bljesak.info Dario Čuljak, zapovjednik PVP Široki Brijeg.

Ženska osoba ozlijeđena je u prometnoj nesreći koja se dogodila u jutarnjim satima u Širokom Brijegu. Nesreća se dogodila u zavoju kod Gradske mrtvačnice, u Ulici kardinala Alojzija Stepinca, a ozlijeđenoj osobi su pomoć pri izvlačenju iz vozila pružili Pripadnici Vatrogasne postrojbe Široki Brijeg. ”Auto smo morali pričvrstiti vitlom kako ne bi došlo do klizanja u provaliju, nakon čega smo prerazali vrata i izvukli vozačicu”, potvrdio je za Bljesak.info Dario Čuljak, zapovjednik PVP Široki Brijeg.

Na sreću, utvrđene su ozljede lakšeg stupnja, te su vozačici pomogli pripadnici Hitne službe širokobriješkog Doma zdravlja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79