Promjene režima saobraćaja u Sarajevu zbog Omladinskog Film Festivala

Promjene režima saobraćaja u Sarajevu zbog Omladinskog Film Festivala


Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo najavilo je privremene izmjene režima saobraćaja u ulicama Zelenih beretki, Branilaca Sarajeva i Kulovića zbog održavanja 16. Omladinskog Film Festivala.

Saobraćaj će biti obustavljen u ulici Kulovića, od spoja s ulicom Branilaca Sarajeva, u petak, 19. jula, od 19:00 do 01:00 sati narednog dana, zbog otvaranja festivala.

Također, obustava saobraćaja i parkiranja u ulici Zelenih beretki od spoja s ulicom Despićeva do spoja s ulicom Ćumurija traje od 19. do 26. jula, od 19:00 do 02:00 sati.

Parkiranje će biti obustavljeno i u ulici Branilaca Sarajeva na određenim parking mjestima, te u desnoj saobraćajnoj traci u ulici Zelenih beretki zbog postavke zelenih ostrva u sklopu kampanje “6 sati za Planetu”.

Alternativni pravci za vrijeme izmjene saobraćaja su: Obala Kulina bana-Mula Mustafe Bašeskije-Maršala Tita i Obala Kulina bana-Ćumurija-Zelenih beretki-Branilaca Sarajeva.

Saobraćaj će regulisati pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo, uz podršku redara-volontera, a taksi štand u ulici Zelenih beretki bit će privremeno premješten na prvi susjedni štand izvan zone izmjene režima saobraćaja



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija