Pronađen Elvis Ćehajić iz Brčkog

Elvis Ćehajić iz Brčkog, čiji je nestanak prijavljen 7. marta, pronađen je u glavnom gradu Srbije Beogradu, potvrđeno je iz brčanske Policije.

– Pronađen je živ i zdrav i vraćen je kući – kazao je u kratkoj izjavi Otisku šef Operativno-komunikacijskog centra Policije dr. Halid Emkić.

U potragu za 31-godišnjim Ćehajićem bili su uključeni Policija i porodica, a njegov pronalazak Otisku je potvrdila i Emina Hasanbašić, kojoj je on daidža.

On je 7. marta otišao od kuće oko 9:30 sati, rekavši da ide u internet klub i da pojede ćevape, te više nije bilo ni glasa ni traga o njemu, navela je Hasanbašić nakon prijave njegovog nestanka.

Iz Policije su se zahvalili svima koji su bili uključeni u potragu za Ćehajićem, a posebno građanki koja je dostavila informacije te Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79