Pronađen lažni kladioničarski tiket: “Dobitak” od 12.800 KM ipak neće unovčiti

Osoba R.A, u čijem automobilu je policija pronašla falsifikovan dobitni kladioničarski tiket od 12.800 KM, osumnjičena je za krivično djelo falsifikovanje isprava, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Policijski službenici Odjeljenja kriminalističke policije fočanske Policijske uprave juče su oko 17.00 časova, prilikom pregleda automobila golf, pronašli jedan falsifikovan sportski tiket “Vilijams” kladionice sa navodnim dobitkom od 12.800 KM.

Obaviješten je dežurni tužilac nadležnog tužilaštva, koji se usmeno saglasio da policijski službenici preduzmu sve potrebne kriminalističko-istražnje mjere i radnje sa ciljem dokumentovanja i prikupljanja dokaza za krivično djelo falsifikovanje isprava.

Od navedenog lica uzeta je pisana izjava u svojstvu osumnjičenog i rad na kompletiranju i rasvjetljavanju događaja je u toku.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79