Pronađen vozač kamiona iz Zavidovića. Adis imao nesreću u Španiji

Nakon što su se pokrenule kamiondžije iz cijelog Balkana da pronađu vozačem iz Zavidovića, gospodinom Adisom Čiva, njegova supruda potvrdila je da je Adis živ i zdrav piše Crna-Hronika.

“Radi se o vozaču kamiona iz Zavidovića. Zadnja informacije je da radi za firmu iz Kopra i da vozi za Španiju. Ime mu je Adis Čiva. Zadnja dva dana nije dostupan pa svaka informacije je dobrodošla”

“21.5.2023. godine sam s njim bio u kontaktu i kazao mi je da u srijedu parkira i napušta špediciju, da više ne može psihički izdržati život u kabini. Molimo samo da je dobro i zdravo”

“Ja ga sreo početkom mjeseca na pumpi u Zavidovićima i meni je rekao da neće još dugo raditi špediciju. Mjesec,dva i da ide odmoriti malo. Ne mogu ovo prihvatiti nikako. Samo da je živ i zdrav. Znam da je dobar momak, pravedan.”

“Čovjek je izgleda baš tako i odlučio da ode negdje sam, da odmori mozak i da skonta kako dalje. Moje mišljenje je da je živ i zdrav” – pisali su zabrinuti vozači kamiona.

Kolege traže vozača kamiona iz Zavidovića: “Zadnja 2 dana nije nikome dostupan”

Adis vozi za slovensku firmu i zadnja dva dana nikome nije bio dostupan. Nakon detaljne potrage, njegova supruga Edina obavijesila je njegove prijatelje da je Čiva imao manju nesreću, te da je živ i zdrav.

“Hvaka vam svima, Čiva je imao manju nesreću. Živ je i zdrav” – objavila je Edina Čiva na svom Facebook profilu.

Naime kako saznajemo, vozač je imao saobraćajnu u Španiju od koje se trenutno oporavlja.

“Naš sugradjanin je fala Allahu živ, Adis je imao saobraćajnu nesreću i hvala svima koji su učestvovali u potrazi, želimo ti brz oporavak”, glasi objava na Facebooku njegove porodice i prijatelja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79