Pronađena nestala djevojčica: Muškarac uhapšen

Pronađena nestala djevojčica: Muškarac uhapšen


Na području Mostara pronađena je četrnaestogodišnja djevojčica koja je nestala u večernjim satima iz okolice Konjica. Prema informacijama iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona (MUP HNK) i Policijske uprave Mostar, djevojčica je pronađena živa i zdrava, dok je osumnjičeni muškarac lišen slobode.

B.A. iz Konjica prijavila je policiji da je njena maloljetna unuka, rođena 2010. godine, otišla do prodavnice u mjestu Čelebići i da se nije vratila kući, potvrdio je to za Crnu hroniku Ljudevit Marić, portparol MUP-a HNK.

Policijska patrola iz Konjica je utvrdila da je T.N. (1995), radnica u trgovačkoj radnji ”Amina” u Čelebićima, vidjela kako maloljetna H.A.B. ulazi u vozilo marke Ford sive boje koje je potom otišlo u pravcu Mostara.

Nakon intenzivne potrage, MUP HNK i Policijska uprava Mostar, u saradnji s drugim državnim sigurnosnim službama, locirali su osumnjičenog muškarca i lišili ga slobode. Više informacija o ovom incidentu očekuje se tokom sutrašnjeg dana.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija