Pronađena droga sakrivena u teglici eurokrema: Policiji rekao da nosi samo lične stvari

Carinski službenici u saradnji s policijom na graničnom prelazu Gradina otkrili su marihuanu i hašiš u prtljagu vozača “Mercedesa” stranih tablica.

Vozač, koji je putovao za Tursku, pokušao je drogu sakriti na neobične načine, poput čarape, teglice eurokrema i bočice sapunice za pravljenje balončića.

Vozač je tvrdio da nema ništa za prijaviti jer nosi samo lične stvari, ali carinici su detaljno pregledali vozilo i pronašli marihuanu skrivenu u čarapi i teglici eurokrema, u kojoj su se nalazili i grumenovi hašiša.

Takođe, otkrivene su četiri bočice s sapunicom za pravljenje balončića koje je putnik iskoristio kao masku za krijumčarenje, prazne ih napunivši plastičnim kesicama punim marihuane.

U prtljagu su takođe pronađeni slatkiši s psihoaktivnim supstancama, poput table čokolade i ručno rađenog kolača sa mirisom marihuane. Droga je otkrivena, a krijumčar je predat policiji radi daljnjih postupaka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79