(FOTO) Pronađena plantaža od 99 stabljika zeljaste biljke: Lišen slobode M.D.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su 06. i 07.08.2021. godine na osnovu prikupljenih operativnih saznanja izvršili pretragu terena u opštini Bileća, selo Mirilovići.

U toku pretrage terena pronađena je plantaža od 99 stabljika zeljaste biljke koja svojim karakteristikama asocira na indijsku konoplju visine do 300 cm. Uviđaj na licu mjestu pronalaska stabljika izvršen je u popodnevnim časovima.

Policijski službenici su lišili slobode lice inicijala M.D. koje se može dovesti u vezu sa pronađenom plantažom. Nakon lišenja slobode izvršeni su pretresi na tri lokacije, šireg lica mjesta pronađenih stabljika, kao i kuća, pomoćnih prostorija i vozila, koje koristi navedeno lice. Tom prilikom je pronađeno oko 1.570 gr. suhe materije, koja svojim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu, takođe je pronađena puška sa pripadajućom municijom, rezervoari za vodu sa opremom za polijevanje, i precizna vaga.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju, koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“, kao i krivičnog djela „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79