Pronađena tijela biznismena i njegove supruge: Istraga u toku

Vlasnik fabrike vode “Junik”, Mić Tofaj, i njegova supruga izgubili su život na planinama istoimene opštine na Kosovu. Tijela su pronađena u njihovoj stambenoj kući u brdima Junika.

Portparol Osnovnog tužilaštva u Peći, Skadran Nikči, izjavio je da je policija dobila obavijest oko 11:30 sati da su muškarac i žena nastradali u brdima Junika te da su odmah izašli na lice mjesta.

Tijela su pronađena u stambenoj kući, a tužilac za teška krivična djela izašao je na lice mjesta kako bi započeo istragu. Tijela će biti poslana na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti.

U početku su se pojavile informacije da su nastradali “od posljedica eksplozije plinske boce”, ali kasnije je navedeno da je u pitanju možda strujni udar. Detalji o uzroku tragedije biće poznati nakon završetka istrage od strane policijskih jedinica.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79