PRONAĐENA TIJELA OVISNIKA: DVIJE SMRTI ZBOG PREDOZIRANJA?

Dvojica muškaraca pronađeni su mrtvi u Banjoj Luci i Laktašima u posljednjih nekoliko dana, a pripadnici PU Banja Luka istražuju da li je smrt u oba slučaja nastupila zbog uživanja i predoziranja narkoticima.

Beživotno tijelo 45-godišnjeg Gorana G. nađeno je u stanu u Ulici braće Mažar i majke Marije 27. novembra. Tijelo je već bilo u fazi raspadanja, a komšije su prijavile da se širi nesnosan smrad iz stana. On je bio registrovan kao heroinski ovisnik.

Policiji je potom dan kasnije prijavljeno da se u automobilu kod Laktaša nalazi tijelo Vladimira K. (41) koji ne daje znakove života, a prije toga je konzumirao drogu.

Pripadnici PU Banja Luka obavili su uviđaj na mjestu događaja. Po nalogu Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka naložene su obdukcije tijela dvojice muškaraca koje će biti obavljene u Zavodu za sudsku medicinu u Banjoj Luci.

 

 

Crna hronika

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79