Pronađeno pojedeno tijelo žene

Tijelo M.Ć. (63), iz Bora, pronađeno je u nedjelju u njenoj kući – pojedeno, saznaju “Novosti”.

M.Ć. je, prema prvim informacijama, živjela sama i umrla je u kući, a o uzrok smrti tek treba da pokaže obdukcija. Međutim, u kući, koja je bila zaključana, nesrećna žena čuvala je pse i mačke koji su, nakon njene smrti, pojeli veći dio tijela vlasnice.

“Dobili smo dojavu od komšija da se iz kuće širi neprijatan miris”, kaže izvor iz istrage. “Morali smo da provalimo vrata, a kada smo ušli zatekli smo stravičan prizor – psi i mačke jeli su glavu nesrećne žene.”

Po rečima sagovornika “Novosti”, životinje su pojele veći dio lica M.Ć.

“Od lica M.Ć. ostao je samo potiljak, jer je ona ležala na podu. Psi i mačke su jeli i ostale delove tela nesrećne žene, tako da je ona, bukvalno, bila – neprepoznatljiva”, rekao je on.

Pošto su rastjerali životinje, policajci su polupojedeno tijielo odjneli na obdukciju, koja je treba da pokaže šta je uzrok smrti M.Ć, mada se pretpostavlja da je u pitanju prirodna smrt.

“Obdukcija treba i da pokaže kada je M.Ć preminula, jer je njeno tijelo bilo u poodmakloj fazi raspadanja”, dodaje sagovornik “Novosti”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments