Pronađeno tijelo 44-godišnjaka

Tijelo 44-godišnjeg Željka Šimića pronađeno je jučer u 12.40 časova u neposrednoj blizini njegove kuće u selu Bazik na području opštine Domaljevac-Šamac. Policija je obavila uviđaj, obavijestila je dežurnu tužiteljku u Orašju koja je naredila da se provedu sve zakonom predviđene mjere kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Na tijelu preminulog dežurni mrtvozornik mjesnog Doma zdravlja Samir Karabegović pronašao je povrede ali se nije mogao izjasniti o uzroku smrti, te je tijelo odvezeno u bolnicu u Orašju gdje će se obaviti obdukcija. Nakon obdukcije znaće se da li su povrede nastale prilikom pada, ili na neki drugi način.

Kako saznajemo, Šimić je imao psihičkih problema i živio je sam u kući. Nedaleko od njega živi i njegov brat Drago. Od osoba koje su poznavali preminulog moglo se čuti da Željko Šimić nije bio osoba sklona incidentima i kriminogenom ponašanju. Živio je povučeno i bio korisnik pomoći Centra za socijalni rad.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79