Pronađeno tijelo mlađeg muškarca: DNK Nenada Periša uspoređuje se s tijelom koje je nađeno u Dunavu

 

U BEOGRADU u Dunavu nađeno je tijelo mlađeg muškarca, piše Blic.

Kako saznaje “Blic”, muškarac na sebi ima traperice, majicu i jednu bijelu tenisicu. Tijelo je pronađeno u fazi raspadanja, a pronašli su ga mornari jutros oko 9:30 sati. U tijeku je utvrđivanje identiteta. Kako pišu srpski portali Blic i Telegraf, sumnja se da bi se moglo raditi o Mateju Perišu, ali za to još uvijek nema nikakve potvrde.

Matej je nestao u noći s 30. na 31. prosinca prošle godine. Istrčao je iz kluba Gotik, trčao ulicama Beograda, pokušao zaustaviti taksi i onda se, kako se vidi na snimci nadzorne kamere restorana Savanova, stepenicama spustio prema Savi. No ne vidi se da je ušao u vodu.

Ovo je mjesto gdje je pronađeno tijelo mladića

U Dunavu u Beogradu nađeno tijelo. Srpski mediji: Mogao bi biti Matej Periš

DNK Nenada Periša uspoređuje se s tijelom koje je nađeno u Dunavu

Kako Telegraf.rs doznaje, da bi se točno utvrdilo je li riječ o Mateju Perišu, DNK nađenog mladića usporedit će se s DNK Nenada Periša, oca mladog Splićanina.

Telegraf objavio mjesto na kojem je jutros pronađeno tijelo

Radi se o šumovitom području.

Tijelo je nađeno ispod Velikog ratnog otoka

Tijelo je pronađeno nekoliko stotina metara od Velikog ratnog otoka. Veliki ratni otok je mjesto na kojem se Sava ulijeva u Dunav, koje je u više navrata policija pregledavala tražeći Mateja Periša.

Veliki ratni otok nalazi se nekoliko stotina metara od mjesta gdje je zadnji put viđen Matej Periš.

Manji krug predstavlja mjesto gdje je zadnji put viđen Periš. Veći krug otprilike predstavlja područje na kojem je jutros izvučeno tijelo.

Blic: Garderoba odgovara odjeći koju je nosio Periš

Kako piše srpski portal Blic, garderoba odgovara onoj koju je u noći nestanka nosio Matej Periš.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79