Pronađeno ugljenisano tijelo u izgorjelom vozilu

Pronađeno ugljenisano tijelo u izgorjelom vozilu


Policiju u Brčkom jutros u 9.15 sati dežurni Centra za obavještavanje i osmatranje obavijestio je da su zaprimili prijavu da u naselju Gredice gori vozilo i da je na lice mjesta uputio vatrogasce, a u 09.35 sati zaprimljena je još jedna prijava da je u motornom vozilu izgorio čovjek.

“Odmah nakon prve prijave policijski službenici su izašli na lice mjesta i izvršili uviđaj pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva Brčko distrikta BiH i tom prilikom utvrđeno je da se radi o motornom vozilu marke Citroen koje je u potpunosti izgorjelo, te da se u istom nalazi ugljenisano tijelo muške osobe. Radi se najvjerovatnije o licu P.M. rođenom 1951. godine u Prijedoru nastanjenom u Brčkom”, saopćeno je iz Policije Distrikta Brčko.

Na lice mjesta je izašla i dežurni mrtvozornik, a nakon izvršenog uviđaja tijelo preminule osobe prevezeno je u gradsku mrtvačnicu gdje će biti izvršena obdukcija, dok je motorno vozilo prevezeno u depozit Policije.

Policijski službenici će nastaviti sa preduzimanjem mjera i radnja iz svoje nadležnosti na utvrđivanju svih okolnosti pod kojima se navedeni događaj desio, saopćeno je.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija