Proslavu preuzimanja bh. neba građani platili 300.000 KM!

Novac je isplaćen kompaniji DD Marketing doo Mostar, koja je pobijedila na tenderu na kojem su učestvovale još dvije kompanije.

BiH je, nakon 27 godina, preuzela je kontrolu nad svojim zračnim prostorom, a građani ove zemlje su proslavu koja je organizovana tim povodom platili 300.000 KM!

Tačnije, Agencija za pružanje usluga u zračnoj plovidbi BiH (BHANSA) za tu je feštu platila 299.350,00 KM bez PDV-a.

Novac je isplaćen kompaniji DD Marketing doo Mostar, koja je pobijedila na tenderu na kojem su učestvovale još dvije kompanije.

Svečanost, koja se održala u ljetnikovcu Radobolja u Mostaru 6. decembra, odisala je izobiljem kao nekada na kraljevskim dvorima.

Brojne zvanice, uglavnom iz javnog i političkog života naše zemlje, mogli su uživati u nastupima, između ostalih, Halida Bešlića, Nine Badrić, Aleksandre Radović. Program je vodio popularno TV lice Tarik Filipović, prenosi Fokus.

Na svečanosti su prisustvovali, između ostalih: Dragan Čović, Fahrudin Radončić, Denis Zvizdić, Vjekoslav Bevanda, Marina Pendeš, Marinko Čavara, zatim Perica Stanić, Đuro Knežević, Ismir Jusko…

Kako je BHANSA organizovala ovaj “spektakl” možete pogledati u pozivu za dostavu ponuda na ovom LINKU.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79