Prostitutka (19): “Nekad imam 21 klijenta dnevno, dolaze mi u razmaku od samo dvije minute”

Ona ima 19 godina, ali jedna je od najuspješnijih mladih prostitutki u svojoj zemlji. Ellie iz Nottinghama u Engleskoj se ‘najstarijim zanatom’ počela baviti sa samo 16 godina, što je otkrila u showu ‘Adults Only’, javlja The Sun.

Priznala je da 15-minutne sastanke naplaćuje po 80 eura, a u jednoj noći zaradi i do 1.600 eura. Također, ova osebujna dama svoje klijente, zbog velike potražnje, nekad dogovara s dvije minute razmaka između njih. Ponekad u danu ima čak 21 klijenta.

– Očito je da sam najsvježija s prvim klijentom u danu, našminkana sam i frizirana, no za svakog sljedećeg moram se malo srediti. Otuširam se na brzinu, presvučem… Ponekad imam doslovno između dvije i pet minuta da se sredim. Nekad imam i 30, sve ovisi o tome s kim sam se dogovorila – ispričala je.

No nije joj to jedini izvor prihoda. Otvorila je profil na stranici OnlyFans gdje se skida. Tamo je skupila 500 pretplatnika pa mjesečno zaradi više od 4.400 eura.

Ipak, dio prihoda mora potrošiti na hotelske sobe u kojima obavlja posao s obzirom na to da i dalje živi s roditeljima. Kaže da joj je bitna sigurnost pa traži sobe sa špijunkom.

– Ako imate špijunku, možete vidjeti klijenta koji kuca na vaša vrata prije nego što ih otvorite i pustite ga unutra – objasnila je.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79