PROTEST STUDENATA ZBOG KAŠNJENJA USELJENJA U DOM (FOTO)

“Ne trebate da udovoljite našim zahtjevima treba da ispravite sopstvene greške”, poručila je danas grupa studenata okupljena ispred Prvog paviljona Studentskog doma u Banjaluci koja traži da im se omogući deset mjeseci besplatan smještaj u Domu

Naime, zbog kašnjenja sa useljenjem u Dom, studenti su kažu imali vanredne troškove jer su plaćali privatni smještaj u Banjaluci.

Iz studentskog centra danas su rekli da će brucoši biti oslobođeni plaćanja smještaja dva mjeseca, međutim ovi studenti nisu zadovoljni tim rješenjem. Ponovili su da zahtjevaju deset mjeseci besplatan smještaj ili da im se refundiraju tri mjeseca zajedno sa ishranom u menzi.

“Ko nas nije podržao ne može pregovarati u naše ime i za naše troškove”, njihova je poruka.

Iz studentskih organizacija danas su rekli da ne podržavaju proteste grupe okupljenih, jer ne znaju koliko tu ima studenata a koliko aktivista drugih organizacija.

Ova okupljanja inače predvodi poslanik Draško Stanivuković.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79