Podnesen izvještaj zbog nasilja u porodici

Policija iz Modriče podnijela je izvještaj dobojskom Okružnom javnom tužilaštvu protiv muškarca iz ove opštine čiji su inicijali B.O. (42), zbog osnova sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Iz Policije je Srni rečeno da je B.O. u proteklih 17 godina vršio psiho-fizičko nasilje nad suprugom, a kasnije i nad maloljetnom djecom.

Policija iz Modriče je, tokom pretresa stana koji koristi lice čiji su inicijali D.P. (28) iz ove opštine, oduzela 45 grama marihuane, 17,3 grama spida, dvije tablete ekstazija i digitalnu vagu, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Pretres je izvršen juče na osnovu naredbe Osnovnog suda Modriča.

U toku je kriminalistička obrada nad licem D.P, protiv kojeg će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj za izršeno krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79