Provalili mu u kuću i ukrali dva pištolja, zlatni nakit i novac

Policijskoj stanici Kotor Varoš prijavljeno je da je tokom provale u porodičnu kuću u ovom mjestu ukraden pištolji, zlatni nakit, kao i određena količina novca.

Provala je izvršena juče, a uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice Kotor Varoš, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

U saopštenju se navodi da će materijalna šteta biti naknadno utvrđena, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Policija preduzima sve mjere i radnje s ciljem pronalaženja izvršioca krivičnog djela teška krađa.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka juče su postupili po prijavi da je u mjestu Bronzani Majdan u porodičnoj kući takođe izvršena provala.

Nepoznati izvršilac iskoristio je odsustvo vlasnika, te iz porodične kuće ukrao pištolj, kao i određenu količinu novca.

Policija je izvršila uviđaj, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da je riječ o krivičnom djelu teška krađa.

“Rad na predmetu i pronalasku izvršioca krivičnog djela je u toku”, navodi se u saopštenju Policijske uprave Banjaluka.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Banjaluka juče je evidentirano 11 krivičnih djela, šest narušavanja javnog reda i mira i 14 saobraćajnih nezgoda od kojih četiri nezgode sa posljedicama po lica.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79