Prva izjava nakon izlaska: Adi Bebanić o boravku u Zadruzi!

Adi Bebanić oglasio se na svom Instagram storyju nakon što je samoinicijativno napustio šou realnosti “Zadruga”:

– Kad navikneš na ljubav ne snalaziš se na mjestu bez empatije, ljudskosti i manira. Ekipa, hvala svima. Ja sam dobro, puno bolje nego da sam ostao tamo. Sretan sam sa ljudima koje volim, koji su mi bili podrška kroz sve ovo. Vraćam se večeras u moju BiH, pa ćemo pričati.

I ne kajem se ni zbog čega, ne postoje loše odluke, svaka će nas naučiti nečemu što nikad nećemo zaboraviti. Hvala mojoj mami, sestri, porodici, prijateljima, kolegama i ljudima koje me vole, na svemu.

Kad sam ušao tamo, reako sam idem da pokušam promovisati neke lijepe osobine. Nije išlo. Nemoguće je tamo – napisao je Bebanić.

Adi Bebanić, bivši novinar N1, morat će platiti kaznu od 50.000 eura jer je nakon samo 24 sata samoinicijativno napustio šou realnosti. Mostarac je doživio napad panike, a ostali takmičari priskočili su mu u pomoć. Prebačen je u bolnicu, a nakon što su ljekari ustanovili da je zdravstveno stanje Bebanića u potpunosti stabilno, on je odbio da se vrati u rijaliti program.

(VIDEO) Pozlilo mu prvi dan učešća! Adi Bebanić ostavio posao i otišao u Zadrugu: Zaradio kaznu od 50.000 eura


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79