Prve riječi nastavnice historije nakon što je Kosta počinio masakr u školi

Iako je sada van životne opasnosti i govori da se dobro osjeća, nastavnica Tatjana, u stanju je šoka

Nastavnica historije Tatjana Stevanović, koju je u krvavom piru ranio Kosta K. (13), već danima ne može da vjeruje šta im je dječak-ubica učinio, pa u razgovoru sa ljekarima stalno ponavlja da ništa ukazivalo nije da će Kosta uraditi ovu jezivu stvar!

Prema riječima ljekara koji brinu o njoj na odjeljenju hirurgije u Kliničkom centru Srbije, iako je sada van životne opasnosti i govori da se dobro osjeća, nastavnica Tatjana, u stanju šoka, ponavlja samo ovo: ” Bože, Bože, šta nam se desilo! Šta mu je ovo trebalo?”

Ovo je profesorica historije koja se bori za život: “Nije bila na spisku ali je bila u glavi i mislima ovog djeteta”

Kako saznaju srbijanski mediji, zbog ozbiljnih povreda, nju čeka još jedna ortopedska operacija.

Podsjetimo, učenik sedmog razreda Kosta K. (13) u srijedu iz očevog pištolja ubio je osmero djece iz Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” i čuvara škole, a ranio šestero đaka i nastavnicu historije.

Zbog ugorožavanja opšte sigurnosti Kostin otac Vladimir K. je priveden i određen mu je pritvor do mjesec dana, dok se dječak nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za djecu i omladinu!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79