Prvo tražila 10.000 eura, pa onda još 13.000: Djevojka se predstavila kao zatvorenik i iznudila novac za liječenje i premještaj

Policija sumnja da je osumnjičena N. R. (30) sa saučesnikom za kojim se traga, dovela u zabludu dvije osobe iz Prijepolja predstavljajući se kao njihov prijatelj koji je na izdržavanju kazne zatvora u inostranstvu.

Osumnjičena je preko aplikacije Viber ubijedila oštećene da je njihovom prijatelju potrebno 20.000 eura kako bi platio ljekarske preglede, a potom bio premješten na izdržavanje kazne zatvora u Srbiji.

Ona se tereti da je najprije tražila 10.000 eura, a kad je novac preuzet, još 13.000 eura, piše RINA.

Osumnjičeni M. B. (27) i A. S. (26) uhapšeni su prilikom primopredaje novca na Trgu Republike, po koji ih je poslala N. R.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, prenosi Telegraf.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79