Psovke i uvrede menadžerice marketinga na RTV VISOKO (FOTO)

Menadžerica marketinga na RTV Visoko je Jasmina Lemeš, koja je ovih dana dospijela u fokus stanovnika Visokog zbog neprimjerenog pisanja po društvenim mrežama.

Politička situacija u Visokom je izuzetno komplikovana i nategnuta. Sa jedne strane neovisni kandidat za načelnika je aktuelna načelnica Amra Babić, dok je glavni suparnik iz redova SDA, aktuelni premijer ZDK, Mirza Ganić, piše Crna Hronika.

Ne ulazeći u politička prepucavanja ove dvije strane, naš portal donosi prepiske Jasmine Duvnjak Lemeš, koja u RTV Visoko obavlja funkciju menadžerice marketinga.

Često je Lemeš na društvenim mrežama isticala svoje poznanstvo sa načelnicom Babić, koju je javno podržavali u komentarima. Ipak, kako se predizborna kampanja približava, tako su komentari Lemeš postali sve žešći, do mjere da su izuzetno neprimjereni za bilo koga.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79