Pucano na muzičara Dadu Džafića i njegovu trudnu suprugu

Sumnja se da je u pucnjavi koja se dogodila noćas u u Latičkoj ulici, sarajevsko naselje Stup, meta bio muzičar Danijel Dado Džafić s kojim je u momentu pucnjave bila trudna supruga, potvrđeno je za “Avaz” iz MUP-a KS.

– U toku je pregledavanje snimaka videonadzora, nakon čega ćemo nešto više znati o događaju. Za sada je isključena mogućnost da je pucano na Golf koji je oštećen- rečeno nam je iz MUP-a.

Pekar zapalio reketašu skupocijeni Audi u Tuzli?

Iz policije je saopćeno da je u 00:20 sati, ispaljen hitac, koji je oštetio automobil Golf Plus, kao i da nije bilo povrijeđenih.

Navodno je maskirani napadač kojeg su snimile kamere bio na parkingu skriven iza kombija ispred zgrade u kojoj živi porodica Džafić. U trenutku kada je muzičar došao sa suprugom pred zgradu, napadač je zapucao i pogodio Golf koji je bio parkiran do Džafićevog Mercedesa. Džafiću je također u aprilu ove godine ispred zgrade u kojoj stanuje zapaljen automobil Audi SQ7.

“DOĐE DOŠLJO I OŽENI SARAJKU”: Dado Džafić šerijatski vjenčao Ameru

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79