Pucao iz pištolja na dan sestrine udaje pa lišen slobode

Dvadesetpetogodišnji L.M. iz Srpca lišen je slobode u nedjelju naveče zbog sumnje da je iz vatrenog oružja ispucao nekoliko metaka u vazduh.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da ovaj mladić nije problematičan, niti je policiji poznat odranije, a da mu se tog dana udala sestra u Derventu.

“U nedjelju naveče kod njegove kuće okupila se porodica, sjedili su, veselili se i on je ispalio nekoliko hitaca. Imao je oko 0,9 g/kg promila u organizmu”, otkriva izvor “Nezavisnih”.

Mladić je osumnjičen da je pucao oko 20.35, blizu svoje kuće u mjestu Župski Razboj.

“Na osnovu naredbe nadležnog suda, pretreseni su kuća stanovanja i prateći objekti koje koristi M.L., te su pronađeni i oduzeti predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku – puške i pištolj, te municija”, rečeno je iz PU Gradiška.

O svim okolnostima upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Tužilac je, kako nam je potvrđeno, naložio da se preduzmu sve mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

“Rad na utvrđivanju krivične i prekršajne odgovornosti je u toku”, kazali su iz PU Gradiška.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79