Pucnjava u Beogradu: Meta bio jedan od vođa navijača Partizana Nikola Vavić

Pucnjava u Beogradu: Meta bio jedan od vođa navijača Partizana Nikola Vavić


Sinoć je u Beogradu došlo do pucnjave na Savskom Vencu u kojoj je meta bio jedan od vođa navijača Partizana Nikola Vavić.

Saznajemo na njega je večeras ispaljen metak, ali on nije povrijeđen. Na licu mjesta je policija koja vrši uviđaj.

Vavić odbija saradnju sa policijom i tvrdi da on nije bio meta napada, piše ovaj mediji.

Inače, Vavić ima debeli dosije u policiji. Prije nekoliko godina je osuđen na šest mjeseci kućnog zatvora uz elektronski nadzor zbog brutalnog prebijanja djevojke ispred jednog beogradskog splava.

 

Potpredsjednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je sinoć oko 20:20 časova, u Beogradu, u ulici Slavka Ćuruvije, od strane građana prijavljena upotreba vatrenog oružja i da je, izlaskom policije na lice mjesta, pored svog vozila zatečen Nikola Vavić sa vidljivim površinskim ogrebotinama u predjelu oba koljena, koji nije htio da sarađuje sa policijskim službenicima.

Obradom šireg i užeg lica mjesta za sada je pronađena jedna čaura od vatrenog oružja NN marke i kalibra, dok je u dvorištu stambene zgrade pronađen odbačen pištolj NN marke i kalibra – navodi se u saopštenju.

– Daljim pregledom lica mjesta ispod putničkog vozila, koje je u tom trenutku koristio Nikola Vavić, pronađen je uređaj za praćenje i pozicioniranje. U toku je razgovor sa stanarima okolnih zgrada, kao i pregled video materijala sa bezbjednosnih kamera u cilju utvrđivanja detalja navedenog događaja.

– Što se tiče medijskih navoda da se navodni izvršilac zabarikadirao u susednoj zgradi u navedenoj ulici, izvršene su provjere kojom prilikom je utvrđeno da je to dezinformacija, jer je lice koje je ušlo u zgradu Nikola Vavić.

– Takođe, što se tiče navoda da je ispod automobila postavljena eksplozivna naprava, utvrđeno je da je u pitanju GPS uređaj, a ne eksploziv – izjavio je ministar Dačić


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija