Pucnjava u blizini kuće Memića: Iz službenog vozila pucao jer ženi sina!?

Ispred kuće Muriza Memića je, pucano iz službenog vozila Federalne uprave civilne zaštite, a prema nepotvrđenim informacijama za volanom je bio Enes Memić, glavni rukovodilac FUCZ-a prema ovlaštenju Vlade FBiH.

Muriz Memić sa kojim su novinari Klix-a razgovarali ispred njegove kuće navodi da ne zna ko je pucao i zašto, ali da mu je rečeno kako je policija pronašla osobu koja je pucala iz džipa u pokretu i da je ta osoba trenutno na ispitivanju.

“Pronašli su šest čahura, ne znam zašto je došlo do ovoga, ali nam nije svejedno. Arijana je bila sama kući i prepala se. Nije nam pucano na kuću jer nema oštećenja”, rekao je on.

Kako se saznaje u automobilu iz kojeg je pucano je bio Enes Memić koji je direktor FUCZ-a prema ovlaštenju iz Vlade FBiH, a bio je upravo u službenom džipu. On danas, kako je potvrđeno, ženi sina, a inače živi u neposrednoj blizini Muriza Memića.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova KS potvrdili su da je danas oko 14:45 došlo do ove pucnjave, ali kako kažu, da se “radilo o upotrebi oružja iz vozila čiji je vozač navodno krenuo u svatove”.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79