PUCNJAVA U ZVORNIKU: UHAPŠEN NAKON ŠTO JE RANIO JEDNU OSOBU

Pripadnici PS Zvornik brzom akcijom uhapsili su lice inicija Z.L. (60) koje je danas oko 13 časova ranilo D.K. na rijeci Drini u blizini Mosta kralja Aleksandra I Karađorđevića.

– Oko 13 časova Policijskoj stanici u Zvorniku prijavljeno je da je jedno lice upotrebom vatrenog oružja nanielo dvije prostrijelne rane oštećenom licu u blizini Mosta kralja Aleksandra I Karađorđevića. Počinilac ovog djela je brzom akcijom policije pronađen i nakon dvadesetak minuta uhvaćen i nad njim se trenutno radi kriminalistička obrada – saopštio nam je Miljan Bobar, portparol PU Zvornik.

Nezvanično, ranjeno lice je Dragan Kajtazović koji je nakon zadobijenih rana prevezen u JZU “Bolnica Zvornik”.

– Pacijent je primljen na Odjeljenje hirurgije zbog prostrelnih rana nanijetih vatrenim oružjem. Rane se nalaze na obje natkoljenice i najvjerovatnije nisu zahvaćeni krvni sudovi te je zadržan na daljem posmatranju – rekao nam je hirurg Zoran Komljenović.

 

 

Crna hronika/Foto: RAS Srbija

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79